Julen kan inte bli mer fulländad än med konserten This is Christmas i Lisebergshallen. Detta är en föreställning för hela familjen, och inte nog med att du får möjlighet att gå med vänner och familj på en av Sveriges största konserter ingår inträde före och efter konserten till Jul på Liseberg.

Läs mer om vad du behöver veta inför ditt besök på årets uppsättning av This is Christmas.

Biljetter & Platser

I samband med våra konserter kommer du behöva visa upp din biljett. Du kan antingen ha med dig biljetten digitalt eller utskriven. Barn under tre år behöver ingen egen biljett om de sitter i knät på en vuxen. Alla platser är onumrerade och våra värdar kommer hjälpa dig att hitta platser på plats vid insläpp.

Barnvagn

Vi kommer av utrymningsskäl inte kunna tillåta barnvagnar in på arenan.

Vem är föreställningen för?

This is Christmas är en föreställning för hela familjen. Barn under tre år behöver inte ha en egen biljett om de sitter i knät på en vuxen.

Tillgänglighet

Det finns biljetter för dig som behöver extra utrymme eller rullstolsplats under konserten. Du är välkommen att kontakta arenan för reservation och mer information.

Insläpp

Vi rekommenderar dig att vara i tid till konserten. Mer detaljerad information kommer att skickas ut till dig som köpt biljett inför respektive konsert.

Kollektivtrafiken

Närmaste hållplatser för att nå Lisebergshallen är: Liseberg, Korsvägen och Lisebergs station. Sök din resa här.

SÖK DIN RESA HÄR